Ruud Kraan
06 - 254 123 28


De diensten van Schilderbedrijf KraanSchildersbedrijf Kraan verzorgt al uw schilder werkzaamheden in en om het huis. Kozijnen, deuren, muren, plafonds, binnenmeubels, buitenmeubels, tuinhuisjes, schuttingen, etc.

Voor het schilderwerk zijn er diverse technieken mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwste trend "De Betonlook".

Als uw deur of kozijn een lelijke of rotte plek heeft dan reparareer en behandel ik deze. Uw deuren en kozijnen zien er daarna weer als nieuw uit en zult u er nog jaren plezier van hebben.

Verder is het onderhoud en schoonmaken van bestaand schilderwerk ook erg belangrijk. Schildersbedrijf Kraan zorgt ervoor dat alles er spik en span uit blijft zien.

Schilderwerkzaamheden
Binnen & Buiten

Witten
Plafonds & Muren

Betonlook
Structuur
Kalkverf

Onderhoud
Deuren & Kozijnen

Schoonmaken
Bestaand schilderwerk

Meer dan alleen schilderwerkzaamhedenBouwwerkzaamheden
Muren & Tussenwanden
Plafond & Gipsplaten

Vervangen / Verplaatsen
Verwarmingsradiatoren
Waterleiding & Kranen
Stopcontacten & Lampen

Regenpijpen/Goten
Vernieuwen & Schoonmaken

Sloopwerkzaamheden
Keuken & Badkamer

Naast alle schilderwerkzaamheden in en om het huis doet Schildersbedrijf Kraan nog veel meer. Denk hierbij aan allerlei soorten reparatie, bouw en onderhoud werkzaamheden.

Moeten er, vanwege schilder of verbouwingswerkzaamheden, verwarmingsradiatoren verplaatst of vervangenworden? Of moeten er waterleidingen en kranen geplaatst worden? Geen probleem, ook deze werkzaamheden kan ik voor u uitvoeren.

Ook grotere klussen zoals muren of tussenwanden plaatsen, plafonds vernieuwen en gipsplaten aanbrengen, kunnen voor u gedaan worden. Daarbij komen natuurlijk ook vaak andere werkzaamheden kijken zoals het vervangen of (ver)plaatsen van stopcontacten, lampen, gordijnrails, etc. Al deze werkzaamheden kan Schildersbedrijf Kraan voor u uitvoeren.

Moeten er eerst nog sloop- of demontagewerkzaamheden plaatsvinden? Ook hiervoor kunt u bij mij terecht.

Buitenshuis is het natuurlijk ook belangrijk dat de regenpijpen en goten schoon gehouden worden of misschien wel vernieuwd moeten worden.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Schildersbedrijf Kraan
© Copyright 2017-2023
KvK 64181316

Privacyverklaring
Contact
Login
Deze website is ontwikkeld door Romilan ICT